(Op de foto klikken voor een diaporama)

 

In het hart van de Provence, in de Commune van Grignan, op 20 km van Montelimar en op 5 km van Grignan, vind u Mas du Pont de la Berre. Gelegen tussen de wijngaarden, lavendelvelden en truffelbomen, alwaar u verwelkomd wordt door Malika en René Bez., in hun gîtes en chambres d’hôtes. Een plek bij uitstek om heerlijk te genieten in een uitzonderlijk en rustgevend kader waar gastvrijheid en ongedwongen sfeer vanzelfsprekend zijn.

Le Mas du Pont de la Berre, ligt op een terrein van 2 hectare, omgeven door olijfbomen en wijngaarden. Een oude hoeve, volledig gerestaureerd in zijn originele en Provençaalse stijl, omgevormd tot gîtes en chambres d’hôtes de charme.

     

     

In de zomermaanden kunt u gebruik maken van het zwembad, de ligbedden, de hangmatten, parasols en een groot terras. U zult aangenaam verrast zijn door de rijkdom van onze streek en door de charme van dit kleurrijke gedeelte van Frankrijk.

Ook kunt u genieten van de markten, de dorpsfeesten, de olijfolie, de truffels, de wijngaarden, de lavendel, de gastronomie, van alles, onder een intense blauwe lucht, veel zon en het geluid van de krekels.

 

(Op de foto klikken voor een diaporama)

     

 

(c) Le Mas du Pont de la Berre Avril 2018 Conception & Réalisation ABE Informations Légales